Bezorging en Afhalen

We hebben voor u boxen gecreëerd zodat u toch de ervaring kan hebben van onze welbekende kleine gerechten. Per box ontvangt u 5 verschillende gerechten voor maar 18,50 p.p. Super leuk is het dus om met elkaar meerdere boxen te halen zodat u een nog grotere diversiteit gepresenteerd krijgt.

Wij bezorgen in Zwolle, Wanneer u van buiten Zwolle komt vragen wij u om de bestelling af te halen. Deze wordt zo verpakt dat u tot een uur na afhalen de gerechten nog warm aan tafel heeft.

Na een heerlijk maal ontvangt u ook een “cadeautje” om weer vooruit te kijken naar de heropening. Kost u niks, gewoon van ons voor u.

Kerstboxen en Gourmet 2020 Afhaal en bezorg (tot 15km om Zwolle)

Als de Horeca niet open is zorgen wij dat u de kwaliteit die u van ons gewend bent thuis mag ervaren tijdens de kerstdagen. We hebben zowel voor de proeverij boxen als voor de gourmetpakketten een zeer rijke keuze voor u samengesteld.

In de kerstweek maken wij de hele week deze mooie pakketten voor u welke wij in en 15 km(alleen tijdens de kerstweek) om Zwolle bezorgen. Deze zeer complete boxen en gourmetpakketten dient u te bestellen voor 20 december om een goede planning te kunnen maken. Deze kunt u afhalen of bezorgd krijgen van 23 t/m 27 december.