Covid-19 huisregels

We bevinden ons in een bijzondere tijd. Niemand weet precies hoe dit gaat verlopen en we hebben te voldoen naar de adviezen van overheid, RIVM, KHN welke worden geadviseerd door vele deskundigen.

Dit om binnen onze sector u te laten ervaren, dat met de juiste regels en een gezond verstand van gast en ondernemer, er een heerlijk verblijf mogelijk is in de meest gastvrije sector van het land.

Wij gaan er alles aan doen om u van een gastvrij verblijf te voorzien met inachtneming van alle bestaande regels.

Wat zijn de huidige landelijke regels:

  • Zorg voor zo veel mogelijk 1,5 meter tussen gasten en personeel en tussen gasten onderling.
  • Triage bij entree waar gast en medewerker naar gezondheidssituatie wordt gevraagd.
  • Regels sociale hygiëne worden in acht genomen.
  • Zoals vanzelfsprekend geldt een hoge mate van hygiëne binnen de horeca.
  • Voor aanvang, tijdens wisselingen van shifts, en nadien worden tafels stoelen en menukaarten gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Ons personeel wast en desinfecteert hun handen op regelmaat en werkt met handschoenen.

Wat zijn de regels m.b.t. u als gast

  • Houdt waar mogelijk 1,5 meter afstand.
  • Volg aanwijzingen van personeel ten alle tijden op.
  • Bij entree en toilet hangen specifieke regels met betrekking tot gebruik van de ruimtes. Deze dient u in acht te nemen.
  • U mag tot 10 personen aan 1 tafel bij een 1 persoonshuishouden binnen 1,5 meter afstand. Dit is bij ons niet te realiseren. muv enkele 3 a 4 persoonstafels.
  • U mag 2 personen aan tafel bij een meerpersoonshuishouden. Daarboven dienen wij de afstand te waarborgen.
  • Bij entree, toilet bezoek en betaling dient u uw handen te desinfecteren.

Restaurant regels

  • We werken uitsluitend met reserveringen binnen.
  • Op het terras dient u zich te melden bij een leidinggevende welke u kan placeren na triage.
  • Op het terras zijn enkel zitplekken.
  • Tafels staan op 1,5 meter afstand van elkaar of zijn afgescheiden met een scherm tussen elkaar
  • Na het controle gesprek mogen onze medewerkers binnen de 1,5 meter komen om u van de door u gewenste diensten te voorzien.
  • Waar mogelijk wordt gevraagd digitaal te betalen.

Keuken regels

  • Boven op de reeds bestaande hoge standaard van de HACCP regels zijn een aantal werkwijze aanpassingen toegevoegd.
  • We werken waar mogelijk met een geef aan- pak over systeem om passeren van medewerkers te voorkomen.
  • Er zijn 3 eigen werkplekken gecreëerd op 1,5 meter.
  • Elk uur worden de oppervlakten gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Elk 30 minuten worden handen gewassen door onze medewerkers.