038 – 421 82 00 info@bistrodezoeteinval.nl

Reserveren

Wij heten u graag welkom bij ons in de zaak. Om uw reservering zo goed mogelijk te plaatsen vragen wij u bij voorkeur onderstaand reserveringsformulier in te vullen. Meld het ons wanneer u iets te vieren heeft, of wanneer wij met een allergie rekening dienen te houden.

 Reserveringsmogelijkheden:

Reserveert u op zondag, maandag, dinsdag of woensdag dan heeft u de gelegenheid om naar beschikbaarheid uw eigen gewenste tijdstip van entree te kiezen.  Wanneer u op donderdag wenst te reserveren kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de early bird aanbieding. Ook kunt u deze dag een tafel voor de hele avond kiezen.       

Op vrijdag en zaterdag werken wij in shiften. Een early bird shift met een verblijf tot 19.30. Daarnaast een shift vanaf 19.45. Enkele tafels zijn online om 18.15 te reserveren.

Komt u met een groep van boven de 6 personen, dan zullen wij u snel op de hoogte stellen of deze geplaatst kan worden. Is er een dag geen online beschikbaarheid, dan is het al redelijk druk die dag of zelfs al vol. U kunt altijd per telefoon of mail proberen of we alsnog een tafel voor u hebben.

 

Uitbreiding zorgt voor extra mogelijkheden.

Heeft u iets te vieren stuurt u dan een mail naar info@bistrodezoeteinval.nl

Zou u voor een vergadering van onze locatie gebruik willen maken klik dan hier

 

 

Info

Diner dagelijks geopend vanaf 16.30

Reserveren:
Reserveer hier online met het speciale reserveringsformulier.

Contact

Bistro De Zoete Inval
Jufferenwal 21a
8011 LE Zwolle
(038) 421 82 00
info@bistrodezoeteinval.nl