038 – 421 82 00 info@bistrodezoeteinval.nl

Reserveren

Reserveer uw tafel

Wilt u reserveren voor lunchen, borrelen of dineren? Vul dan alstublieft ons bovenstaande reserveringsformulier in. Heeft u allergieën of heeft u iets te vieren? Laat het ons dan weten en mail naar info@bistrodezoeteinval.nl.

 

Reserveringsmogelijkheden

Reserveert u op zondag, maandag, dinsdag of woensdag dan heeft u de gelegenheid om naar beschikbaarheid uw eigen gewenste tijdstip van entree te kiezen.  Wanneer u op donderdag wenst te reserveren kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de early bird aanbieding. Ook kunt u deze dag een tafel voor de hele avond kiezen.       

Op vrijdag en zaterdag werken wij in shiften. Een early bird shift met een verblijf tot 19.30. Daarnaast een shift vanaf 19.45. Enkele tafels zijn online om 18.15 te reserveren.

Komt u met een groep van boven de 6 personen, dan zullen wij u snel op de hoogte stellen of deze geplaatst kan worden. Is er een dag geen online beschikbaarheid, dan is het al redelijk druk die dag of zelfs al vol. U kunt altijd per telefoon of mail proberen of we alsnog een tafel voor u hebben.

 

Uitbreiding zorgt voor extra mogelijkheden.

Wilt u gebruikmaken van onze locatie voor een vergadering? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

Culinair dineren

 

Wij heten u graag welkom bij ons in de zaak! 

De gerechten op onze menukaart worden geserveerd als Proeverij. Dit betekent dat u als gast de gelegenheid heeft om naar eigen wens elke ronde zelf een gerecht uit te kiezen. De gerechten worden in klein formaat geserveerd waardoor u de kans heeft diverse gerechten te proeven. Tezamen met diverse garnituren zorgt dit voor een beleving waarbij u gedurende de avond tijdloos kan tafelen. 

Menukaart

Onze menukaart wisselt 5 keer per jaar. Hieronder vindt u onze actuele menukaart.

Voorjaarsmenukaart

 

Reserveringsmogelijkheden

Reserveert u op zondag, maandag, dinsdag of woensdag? Dan heeft u de gelegenheid om naar beschikbaarheid uw eigen gewenste tijdstip van entree te kiezen.  Wanneer u op donderdag wenst te reserveren, dan kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de early bird aanbieding. Ook kunt u deze dag een tafel voor de hele avond kiezen.

Op vrijdag en zaterdag werken wij in shiften. Een early bird shift met een verblijf tot 19.30. Daarnaast een shift vanaf 19.45. Enkele tafels zijn online om 18.15 te reserveren.

 

Groepen

Komt u met een groep van boven de 6 personen? Dan zullen wij u snel op de hoogte stellen of deze geplaatst kan worden. Is er een dag geen online beschikbaarheid, dan is het al redelijk druk die dag of zelfs al vol. U kunt altijd per telefoon of mail proberen of we alsnog een tafel voor u hebben.

 

Reserveren

Wilt u uw tafel reserveren? Vul dan ons onderstaande reserveringsformulier in. Meld het ons alstublieft wanneer wij met een allergie rekening dienen te houden. Heeft u iets te vieren? Stuurt u dan een mail naar info@bistrodezoeteinval.nl, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Info

Diner dagelijks geopend vanaf 16.30

Reserveren:
Reserveer hier online met het speciale reserveringsformulier.

Contact

Bistro De Zoete Inval
Jufferenwal 21a
8011 LE Zwolle
(038) 421 82 00
info@bistrodezoeteinval.nl