038 – 421 82 00 [email protected]

Reserveren

€€ 

We heten u graag welkom bij ons in de zaak. Om uw reservering zo goed mogelijk te plaatsen vragen wij u bij voorkeur onderstaand reserveringsformulier in te vullen. Meld het ons wanneer u iets te vieren heeft, of wanneer wij met een dieet of allergie rekening dienen te houden.

 Reserveringsmogelijkheden:

Reserveert u op zondag, maandag, dinsdag of woensdag dan heeft u de gelegenheid om naar beschikbaarheid uw eigen gewenste tijdstip van entree te kiezen. 

Wanneer u op donderdag wenst te komen kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de early bird. Ook kunt u deze dag een tafel voor de hele avond kiezen.

Op vrijdag en zaterdag werken wij in shiften. Een early bird shift met een verblijf tot 19.30. Daarnaast een shift vanaf 19.45.

 

Komt u met een groep van boven de 6 personen, dan zullen wij u snel op de hoogte stellen of deze geplaatst kan worden.

Is er een dag geen online beschikbaarheid, dan is het al redelijk druk die dag of zelfs al vol. U kunt altijd per telefoon of mail proberen of we alsnog een tafel voor u hebben.

 

KERST 2022

Dit jaar serveren wij ons kerstmenu op 24, 25 en 26 december. We werken deze dagen in shifts. U kunt reserveren via onze reserveringsmodule en via de mail. 

24 December: nog beschikbaar

25 December VOL

26 December VOL

Dit jaar kost het kerstmenu €42,50 en voor kinderen tm 10 jaar €25,50. U ontvangt een heerlijke amuse en net als andere jaren serveren wij u onze reguliere menukaart met aanvulling van 7 extra kerst gerechten. Tijdens het diner krijgt u diverse side dishes geserveerd zoals brood met dippers, salade, aardappelgratin en waar gewenst frites. Ter afsluting ontvangt u ook heerlijke friandises bij de koffie.

 

 

Info

Diner dagelijks geopend vanaf 16.30

Reserveren:
Reserveer hier online met het speciale reserveringsformulier.

Contact

Bistro De Zoete Inval
Jufferenwal 21a
8011 LE Zwolle
(038) 421 82 00
[email protected]