Route

Ons restaurant is gevestigd tegenover het Maagjesbolwerk (Media Markt) aan de Jufferenwal 21a.

Parkeren: parkeergarage Q-park op het Maagjesbolwerk of op de Pannekoekendijk.

 

Routebeschrijving

Vanaf A28 vanuit de richting Amersfoort: afslag centrum. Onderaan afslag rechtsaf. Bij kruising weer rechtsaf (= Pannekoekendijk). U kunt hier rechts parkeren op parkeerplaats Pannekoekendijk of doorrijden naar de parkeergarage op het Maagjesbolwerk. Neem dan de rotonde 3/4.  Wilt u voor de deur stoppen, neem dan de rotonde 3/4 en rij tot over de brug, bij de kruising linksaf. Bistro De Zoete Inval bevindt zich hier direct aan de rechterkant.

Vanaf A28 vanuit de richting Meppel: afslag centrum. Onderaan afslag linksaf, bij rotonde rechtsaf (= Pannekoekendijk), over de brug, voorbij kruising. U kunt hier rechts parkeren op parkeerplaats Pannekoekendijk of doorrijden naar het Q-park op het Maagjesbolwerk. (Zie hierboven voor vervolg routebeschrijving.)

Vanaf Station NS – Zwolle: vanaf het station kunt u elke stadsbus nemen, die naar de stad gaat. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen naar de binnenstad. Bistro De Zoete Inval bevindt zich recht tegenover het Maagjesbolwerk.

 

Reserveren

Wilt u een gezellig avondje uit bij de Bistro De Zoete Inval? Reserveer van te voren, dan weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan!

Bel voor reserveringen:
038 – 421 82 00
Of reserveer hier online met het speciale reserveringsformulier.

Early Bird Actie!

Early-bird:

wanneer u tussen 16.30 uur en tot uiterlijk 19.30 uur bij ons dineert, krijgt u 15% korting over het diner.

De korting is alleen van toepassing als u vooraf reserveert en meldt dat u gebruik maakt van de Early-bird actie.

Actie is geldig op donderdag, vrijdag zaterdag en zondag. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, dinerkadobonnen of op feestdagen.